Meyveler, içerdiği besin ve mineraller sayesinde sağlığımıza muhteşem dokunuşlar yapar.
Düzenli meyve tüketmek, fizyolojik açıdan güçlendirir ve onarır.
Özellikle ayva, bu konuda tartışmasız meyvelerden biridir.
Düzenli ayva tüketmenin, akciğer sağlığı açısından inanılmaz etkilere sahip olduğu bilinmektedir.
TERTEMİZ YAPIYOR
Günde 1 dilim ayva yemek, akciğerdeki bakteri ve enfeksiyonun azalmasını sağlar.
Ayva, ciğerlerde biriken zararlı maddelerin vücuttan atılmasına önemli bir rol oynar.
Nefesi güçlendirmekle birlikte bağışıklık sistemini de destekleyen ayva, çay ve hoşaf olarak da tüketilebilir.
Yağmur Dinç
Editor
Haber Kaynak : ENSONHABER.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
15 Ocak 2025SPOR
15 Ocak 2025GÜNDEM
15 Ocak 2025SPOR
15 Ocak 2025SPOR
15 Ocak 2025GÜNDEM
15 Ocak 2025GÜNDEM
15 Ocak 2025